Monday, November 11, 2013

Macam bosan je...!

macam bosan je..macam bosan je..

nak menaip balik lah..

almost 1 year tak menaip..

let's start... HOYEEEAHHHH...!!

Tuesday, October 9, 2012

SENTAP KE...??




....terasa ke ulu hati....


SENTAP...!!!

Saturday, August 25, 2012

Car Crashed!!

Salam,

Syawal ke-7 actually, hadoiii..ni yang nak mengeluh ni..cube teka??
I had a car crash...huaaaaa
Sedih ok..sebab kete tu baru je betul sebab nak sambut raya hari tu..then, pegi sondol kete orang..

Hu
Huaaaaa...so, malam ni jadi macam tak boleh tido..dia macam sebang sibu *eh betul ke??

Eksiden ni dia macam ada rentetan tau..first is masa nk pegi keje di suatu pagi msa tu jalan jammed gile..kat roundbout ada kete gesel pastu dia himpit kete...second is masa on the way nk balik kampung nak raya..tertido!! tak pernah la tertido sampai terbabas..bila dah sedar otomatik pulas stering dan dengan itu kete berpusing menghala ke KL semula...masa ni memang berdebar-debar..tangan mengigil-gigil, takut sebenarnya..allahu akhbar!!! then third, malam td, pegi sondol bontot orang..actually x prasan yang orang depan break dan berhenti..ingat dia brek untuk slow kan kete..bila dah dekat baru sedar orang depan berhenti..masa tekan brek tu macam tak sempat so, elak la sikit last2 kete aku yang kemek..

Takdir ku di bulan Syawal..terima..redha..
Nasib tiada kemalangan jiwa..astagfirullah al azim..
Minta di jauhkan...
So, esok pagi-pagi nak bertolak ke Perak untuk hantar anak aku ni masuk ward...untuk 2@3 minggu naik public transport je la..sedihh!!!

Padahal, esok plan nk keluar dgn mr.H nampaknya tak dapat la..
Dan esok juga mr.H balik dari terengganu..so, be safe ye..

Till then...
Wassalam,




Signing off..........T_____T

 t

Friday, August 3, 2012

counting day

Salam,

Wahhh...jangan tertipu ok dengan title tu. Tiada kaitan seinci pun dengan mane-mane keadaan mahupun situasi, heeeeh~

Nak jumpa mr.H sebenarnya...hakhakhak..
Tak sabo..ok2..over!!


Till then..
Wassalam..


Signing off..

Wednesday, May 9, 2012

HATIKU INI BUKAN MILIKU LAGI

Salam,

Eceeceeeh tengok title pun macam dah dapat agak dah apa inti entry kali ni kan,
Wah..!
hahahahhahahahahahaha

Hmmmm
Saya rasa banyak entry yang saya tak tunai kan lagi. Mana-mana yang saya janji nak sambung tak tersambung-sambung pun lagi. Saya masih cuba untuk penuh kan janji janji manisku ini.
Kali ni saya nak ceritera pasal hati dan perasaan.
oh no! macam serius je bunyi kan

Sebenarnya kan, seserius seriusnya saya amat kurang pengalaman dalam disayangi dan menyayangi ni..
Dan saya ni agaknya la kan jenis yang stick to one thing, agak je la....hahahaha
Saya tak tahu nak mula macam mana. Jenuh nak pikir ayat ni, hadoiiim

Dalam entry lepas2, saya ada cerita yang saya pernah punya teman tapi teman tu dah pegi menemani teman temanya yang lain.
Sekarang teman tu datang balik untuk temani saya kembali..
Wah ayat gigih betul nak explain,

Dan teman tu dah buat perasaan saya kembali seperti dulu...aargggghhhhh
Kenapa perlu ada kembali??
Mula mula masa saya di cari tu, hanya ada perasaan annoying
tapi lama lama pudar perasaan annoying itu timbul pula perasaan seperti dahulu,
Saya cuba untuk kawal sebaik mungkin supaya tidak terbuai dengan benda yang belum pasti. tidak terleka. tidak terpedaya. untuk kali kedua

Jika benar ada ada lah ia..
Jika tiada maka tiada lah ia..




*signing off

Tuesday, May 1, 2012

RANDOM

Salam,

Lame rase tak jenguk, heeeeh~
Agak-agak la kan hari ni nak post pasal ape,
Kadang-kadang idea bagaikan melimpah ke ladang gandum,
Kadang-kadang bagaikan tin kosong,





*signing off