Thursday, January 13, 2011

KOREAn

Salam,


sejak dua mejak ni aku gila korea..ntah ape yg mendorong pun x tahu le..igt lagi masa mula2 m'sia ni dilanda dgn cerite2 korea..
ade satu petang tu (time senja) dulu kan time2 nk senja la ade cerite best2 kua kat tv..dulu x fofuler lg astro2 ni..org kampung cam ak lg la..ntah kenal ke tidak kuali kat atas roof tu..kalo cite melayu mesti identiti tv3 pastu sambung pulak dengan cerite cina..cerite cina dulu best x macam sekarang.., la ni semua nk jadi orang kaya..ade company sendiri..ade konflik dgn family nk berebut harta bagai..huh..!! penat nk ikut plot cerita macam tu..




Eh..jauh betul aku melalut..ok smbung balik..
The first Korean drama is Winter Sonata..if i'm not mistaken la..wah penuh syahdu tgk cerita ni..kalo cerita ni start mual la bersusun adik beradik aku depan tv tu..bile azan Maghrib je mula la Cek Nah bising suh tutup tv tu..semua kena hambat sembahyang..lepas je sembahyang berebut balik masing2 nk pegang remote...heeeh~~
Autumn in my heart..hah..!! ni permulaan bagi kegilaan korea di rumah..ingat lagi arwah abah pun join sekaki..hehehehehe




......to be continue..,




Winter Sonata
Autumn In My Heart



p/s: nanti aku share pulak pasal Kpop eh..


Wassalam.

Tuesday, January 11, 2011

s a j a k s a y a

:: menyebok betol budak sorg nih..haiihhh geli...!! ::

apasal tempat ni kosong je...
hahahah
hati gelak 
terus ketawa
suka hati je nk buat blog kunon..
tapi x de bende
terdetik hati 
sambil terasa dipermainkan
maklumlah orang busy ni la rupenye...
otak cuba berdiskusi
saje nk ukur diri sendiri..
kate otak
nk ukur ape..? 
kate hati
...otak... 
blank
hmm ikot kan je
menyerah si otak
abis tu  tunggu ape lg 
hati berdetak
geram katenye
otak mencari..
katenye mesti ade sesuatu
x salah kan kalo kite cube
rugi ke..?
xpun 
hati merungus
MENGIKUT

p/s: hati dan otak perlu selari baru anggota badan lain bekerjasama...ok..