Saturday, October 29, 2011

wahai cikgendot...!!

Salam..,


sekarang aku ade kat kg ye...BERUAS, sejok wehhhh
k2 teros ke misi utama..., jadi apakah kaitannye...???


macam ni ceritanye, semalam aku teman cikgendot pegi settled the things sebelum tarikh daftar masuk belajar dia la...16hb ni..


1st thing is pegi JPN Manjung ni la...buat i/c a.k.a kad pengenalan diri baru..., so plan la nak pegi awal minggu, ohhh..!!nononononononob bukan plan memang dah pegi pun..hari Isnin pegi dalam pukul 4ptg macam tu lepas di reject oleh orang bank sebab cip dekat i/c tu x detected..at last kene halau  balik..tak sempat katanye..


hmphhh.......
takpe la mungkin memang tak sempat betol2 kot..dah orang halau...ko lg nak tepek muka kat situ ke...maka kami pun balik dengan rase kekosongan ok...satu benda pun x dapat buat hari isnin tu...


so aku took her off back to JPN semalam..,
sharp 8.08am aku dah masuk kawasan JPN tu..ambik no giliran = orang ke-3..saje tengok kaunter, 
hmmm 4 kaunter ada staff tapi 1 kaunter je yang on, kiranye baru 1 customer dorang panggil...ada 1 orang je lagi then giliran cikgendot, takpe pagi2 lagi....hahhahahahahahahahahahahhahahahahhahahah..


haiiissshh apa2 jela..


pastu pegi bank islam..., kene reject lagi sebab orang JPN tak bagi slip sementara tu..nasib dekat kalo jauh mahu aku bako banggunan tu....berkejar2 aku, dah la hari jumaat servis sampai pukul 12 je...






so back to JPN, ambik slip 

then patah balik bank islam...
-

-

-

-

-

-

-

-

-
ok done..!!
huhuhhuhuhhuhhhuhuhuhuh




Wassalam.




p/s; cikgendot belajar rajin2 eh...semoga pandai2 selalu.., selamat bergelar mahasiswi ok...*wink




::ENTRY TAKDE GAMBO ADALAH ENTRY YANG BOSAN...!!




ohhhh ni namanye adalah sikong*..,
hahhahahahahah
main cast untuk post ni..,cikgendot*..memang gendot pun..


oh yes,  the adek..!!




::gambar adek2 aku...pompuan dulu malas nak godek2::

Thursday, October 27, 2011

Kelaaaas kau Jah...!!

Salam hormat,


huh.!! berdengus2 hidung aku ni..the reason why hidung aku ni jd cm ni adalah sebab aku di kejutkan dengan berita panas pukul 11pg td...bengang je rase..hmmmmmm.., dah minum air teh pun x lega lg...
malas nk pikir.., sebenarnye aku nak cerite bende lain..tapi kan dah aku melalut ke bende lain dah ni...


ok2..,
tak payah pikir..


hmmphhhhh..,
macam mane aku nk mule eh...k2 aku start dengan jemputan anda2 sume ke rumah ye mase raye haji (aidiladha) ke -2 
~wah...hebat kau jah jemput orang gune blog je...
sebab aku tau tak ade sape yang bace kan...!!
hhahhahaha


time tu ( raye haji ) family aku terutamanye CikNah buat kenduri kesyukuran...jeng jeng jeng...kesyukuran ape...??
ok2 meh aku explain sket..ade previous entry aku ade cerite pasal kakak aku yang tunang asyik tak jadi tu...haaaa...die bukan lagi tunang tak jadi malah..( waahh ayat..,) telah pun bergelar isteri orang...mereka bernikah di Melaka ye...so CikNah nak buat la kenduri sikit kat Beruas ni...plus adik aku sorang lagi akan bergelar mahasiswi di Uitm Arau nun...


hohhohohoohhoo..ye sile2 datang ye..


cikgendot yang nak masuk u tu..,CikNah si ibu tue..,n opkos siHebat  yang banyak duet ...
hahahahhahahahahhahahahahahahahhaha




Wassalam..,

Tuesday, October 11, 2011

haiiiihhhhh....!!!

salam.., 


berbulan lamenye...huhuhuhuuhuhuu


aduh hr ni serius rase x sedap badan..
tekak sakit macam ade duri bile telan air liur ditambah pilak dengan badan yang rase seram sejuk...huuh meman...memang ini la simptom2 badan antibodi dah lemah yang akan diserang oleh DEMAM...!!!
ah tak suke...tak suke...tak suke.....