Thursday, October 27, 2011

Kelaaaas kau Jah...!!

Salam hormat,


huh.!! berdengus2 hidung aku ni..the reason why hidung aku ni jd cm ni adalah sebab aku di kejutkan dengan berita panas pukul 11pg td...bengang je rase..hmmmmmm.., dah minum air teh pun x lega lg...
malas nk pikir.., sebenarnye aku nak cerite bende lain..tapi kan dah aku melalut ke bende lain dah ni...


ok2..,
tak payah pikir..


hmmphhhhh..,
macam mane aku nk mule eh...k2 aku start dengan jemputan anda2 sume ke rumah ye mase raye haji (aidiladha) ke -2 
~wah...hebat kau jah jemput orang gune blog je...
sebab aku tau tak ade sape yang bace kan...!!
hhahhahaha


time tu ( raye haji ) family aku terutamanye CikNah buat kenduri kesyukuran...jeng jeng jeng...kesyukuran ape...??
ok2 meh aku explain sket..ade previous entry aku ade cerite pasal kakak aku yang tunang asyik tak jadi tu...haaaa...die bukan lagi tunang tak jadi malah..( waahh ayat..,) telah pun bergelar isteri orang...mereka bernikah di Melaka ye...so CikNah nak buat la kenduri sikit kat Beruas ni...plus adik aku sorang lagi akan bergelar mahasiswi di Uitm Arau nun...


hohhohohoohhoo..ye sile2 datang ye..


cikgendot yang nak masuk u tu..,CikNah si ibu tue..,n opkos siHebat  yang banyak duet ...
hahahahhahahahahhahahahahahahahhaha




Wassalam..,

No comments:

Post a Comment