Saturday, October 29, 2011

wahai cikgendot...!!

Salam..,


sekarang aku ade kat kg ye...BERUAS, sejok wehhhh
k2 teros ke misi utama..., jadi apakah kaitannye...???


macam ni ceritanye, semalam aku teman cikgendot pegi settled the things sebelum tarikh daftar masuk belajar dia la...16hb ni..


1st thing is pegi JPN Manjung ni la...buat i/c a.k.a kad pengenalan diri baru..., so plan la nak pegi awal minggu, ohhh..!!nononononononob bukan plan memang dah pegi pun..hari Isnin pegi dalam pukul 4ptg macam tu lepas di reject oleh orang bank sebab cip dekat i/c tu x detected..at last kene halau  balik..tak sempat katanye..


hmphhh.......
takpe la mungkin memang tak sempat betol2 kot..dah orang halau...ko lg nak tepek muka kat situ ke...maka kami pun balik dengan rase kekosongan ok...satu benda pun x dapat buat hari isnin tu...


so aku took her off back to JPN semalam..,
sharp 8.08am aku dah masuk kawasan JPN tu..ambik no giliran = orang ke-3..saje tengok kaunter, 
hmmm 4 kaunter ada staff tapi 1 kaunter je yang on, kiranye baru 1 customer dorang panggil...ada 1 orang je lagi then giliran cikgendot, takpe pagi2 lagi....hahhahahahahahahahahahahhahahahahhahahah..


haiiissshh apa2 jela..


pastu pegi bank islam..., kene reject lagi sebab orang JPN tak bagi slip sementara tu..nasib dekat kalo jauh mahu aku bako banggunan tu....berkejar2 aku, dah la hari jumaat servis sampai pukul 12 je...






so back to JPN, ambik slip 

then patah balik bank islam...
-

-

-

-

-

-

-

-

-
ok done..!!
huhuhhuhuhhuhhhuhuhuhuh




Wassalam.




p/s; cikgendot belajar rajin2 eh...semoga pandai2 selalu.., selamat bergelar mahasiswi ok...*wink




::ENTRY TAKDE GAMBO ADALAH ENTRY YANG BOSAN...!!




ohhhh ni namanye adalah sikong*..,
hahhahahahahah
main cast untuk post ni..,cikgendot*..memang gendot pun..


oh yes,  the adek..!!




::gambar adek2 aku...pompuan dulu malas nak godek2::

No comments:

Post a Comment