Sunday, November 20, 2011

bertimpa-timpa

Salam,


huhhh..!!
belum apa-apa lagi dah mengeluhkan..hmmm tu laaa...bila cakap pasal bertimpa-timpa ni aku teringat pulak time aku ambik diploma dulu...fyi, aku ambik kos Interior Design kat Uitm..of course la kt Utim kampus Seri Iskandar, Perak..sebab kat situ jela yang ada dip ID..hahhahahahhahaha 
 for the last year dip tu =part5&6 macam berlaku dalam hidup aku..yang jugak merupakan salah satu sebab kenapa aku tak grad on time..ye ye aku ak grad on time..terlajak 1sem...


eh jap2 aku rasa aku dah tersasar dari apa yang aku nak cerita mula-mula td kan...
oklah yang pasal zaman dip tu nanti aku continue dalam entry lain eh..


untuk tahun 2011 exactly bulan 11 tahun 2011, macam-macam jadi dalam family aku..ada macam genre, pilih je nak yang suka lagi menyukakan..,sedih lagi mengembirakan..,sakit dalam kepedihan hahhahahahah mana satu nak...???  


p/s: ayat aku kat atas tu macam baru balik dari tuisyen Bahasa Melayu je kan...ohsem weii

No comments:

Post a Comment