Tuesday, November 1, 2011

bully...~ ohh no..!!





hohohohohohoo...~


semalam masa nak balik rumah..atas jalan la kan..tgh drive..dekat traffic light T-junction..satu kereta myvi putih mencilok (ayat acha septriasa dalam radio era..hahaha) depan kete depan aku...aku pun macam eh budak ni nak pegi mane..????????


tak kesah sangat sebab kat kete tu ada sign 'P'...so, macam budak baru dapat lesen...ok..,


aku terus kan perjalanan untuk ke destinasi dituju dengan membelok kiri mengikuti budak myvi tadi..,


sampai satu lagi traffic light budak myvi berada di lane kiri aku di lane kanan..depan budak myvi tu lori sederhana besar..lane aku semua kete..biase la petang2 ni orang baru balik keje kan...then "hijauuuu" masing 2 tekan minyak (wahh!! gigih aku explain) dalam 3km perjalanan 1 insiden telah belaku dimane budak myvi tu cuba meng"overtake" sebuah moto di lane beliau yang menyebabkan beliau makan jalan...


aku yang ade kat lane sebelah terkejut lalu meng"honk" beliau...


ini memang tebiat aku kalo terkejut masa drive..mesti..mesti ok mesti....biasanye kalo benda2 yang aku aware ni aku high beam kan je..


aku pun jeling2 la budak myvi tu...time tu seriously tak la benggang sangat pun..tapi saje jeling2 manje..
hahahhaahahahha


aku nampak dia beria-ia cakap2 dengan orang sebelah dia tu..siap action tangan lg..tp sumpah la memang aku tak dengar apa dia cakap..hhahahahaha


dan tiba-tiba aku dapat idea jahat..saja aku ikut sebelah dia..korang boleh imagine tak..??
aku belah kanan dia belah kiri..
dia press minyak aku ikut dia slow aku pun ikut...hohohohoho


aku jeling2 jugak kat dia tp haremmm dia nak tengok muka aku...hahahaha
(tak chantek ke akak ni dik oiii)
stress agaknye kene buli dek aku..
kesian tengok aku pun tekan minyak...


serius je mukanye budak myvi tu...rilek la dik oii..bawak kete bukan boleh stress...aku dulu stress la yang buat aku langgor tiang, reverse kene kete lecturer la...


sampai sekaramg kes budak ni buat aku happy..aku tak tahu sebab apa yang aku happy...sampai ke nk tido pun aku senyum..ni sampai ke pagi mood senang je...tQ ok..!! meh nak kiss sikit..


kiss u lah

1 comment:

  1. suke nooo kamu buli org ye pok ! bhahahha
    jgn nak berlagak sngt lahh ehh , kesian budak tu ! takpatut lahh pok buatt die gitu . ishh --"

    ReplyDelete