Saturday, December 10, 2011

hilangnya matahari dan dihadaiahkan sebuah PELANGI yang indah..,

Salam,

dalam kesinambungan entry SINI...

Alhamdulillah..syukur kehadratNYA..
Dalam asyik aku sedih+bengang+rimas+terganggu emosi mahupun fizikal dek perkara yang bertimpa-timpa, aku mendapat satu perkhabaran yang amat aku tunggu-tunggu...(sila abaikan ayat baru balik tuisyen..,) skema eh..!

ok2 sekarang aku kene lebih fokus..dah tak bole main-main dah lagi macam budak-budak eh...hahahahhaha

meh nak bagi gambo adek aku buat..katanye ini belog dia..hahahahahah
ape-ape jela adek oiii

robot bercinta..??? eh kau period pun belum dah nak bercinta bagai....ishhh budak-budak sekarang kan...

ni aku tak tau ekspresi muka sape....

adek aku ni kan aku rasa la dia ada creative idea.., masa dia dekat pre-school dulu cikgu yang ajar dia memang dah notice yang dia talented in arts..dan suruh cikNah anto ke kelas arts, tapi mak aku ni macam "ape arts-arts..??" pegi sekolah jadi DOKTOORR..!!
tak cakap la kan time dia pre-school, aku tgh tunggu result spm...lepas amek the adek ni dari sekolah aku akan bagi dia tengok cartoon tau..time tu famous sponge bob la catdog la and etc.
tau-tau kang dia amek A4 kat printer tu dia amek pensil dia lukis sponge bob tu...on da spot, and jadik...just imagine budak 5@6 tahun lukis..and the sponge bob tu nampak sponge bob bukan square ke titik-titik ke...memang sebijik macam dalam tv...hmmmmmm ni pun sebelah aku tengah lukis ikan dalam kolam..and tak ade ape-ape gambo untuk jadi reference ikut kepala dia je....hmmm ape-ape la adek....

alamak aku tak solat lagi...............,
heeeeeeeww