Sunday, February 19, 2012

EXCITED

Salam maghrib,

Entry kali ni kena tulis dengan cepat, pantas, ringkas dan padat..sebabnya saya kena bergegas ke Bangi lepas maghrib ni, huhhuhhuhuhuuh

Ok, saya tahu Ampang-Bangi tak jauh mana pun...but the reason is nak elak jam esok pagi dan tipu la kalau reason dia tu je kan...hahahahaha *wink*
Hmmm agak excited la jugak sebab saya dah lama berperasaan seperti ini. Perasaan ape..?? Nanti saya bagi tahu lain entry ye...

Saya punya kelas akan mula esok doakan saya ye. Moga dipermudahkan segala urusan.

Saturday, February 18, 2012

dahan untuk berpaut

Salam,

Ok, based on title tu maknanya entry untuk kali ini adalah lebih menjurus kepada pekara yang agak serius, bagi saya la..=P ecehceh
Saya telah ditaja oleh pihak HR untuk berkursus di Bangi, Selangor. Selama sebulan. Hmmm lama kan..nak buat macam mana tanggungjawab...
Setelah meng'registered kan diri..maka dengan itu saya haruslah persiapkan diri ye untuk lakukan ape saja yang disuruh..mentally and physically..dah nama pun kursus untuk sebulan so starting nya haruslah ade orentasi untuk 3 hari pertama.

Perilakunya adalah game yang ringan saja, tapi lebih kepada acara berpasukan ni adalah untuk menerapkan nilai 'team work' antara kami semua. The games takla yang serius-serius sangat tapi cukup bagi aku kalau games tu ada moral yang boleh di ambil. Dan yang penting semua games tu aku belum pernah saya cuba, so tambah lagi excited  la kan.
Mula tu agak childish la juga dengan nak kena ikat ribbon kat kepala untuk differentiate the group members.
But the end, aku rasa bangga pulak with that ribbon..hahahahaha. Go, ARENA...!! heeww~

Maybe this is for the my last time to do all these things, who's know, kan..huhuhuuu..macam sedih pulak....

Ok, next is mesti la ada theme song kan and the theme song is TEMAN SEJATI by BROTHERS. So the feeling is so semacam ok..rasa macam ohhh i love u all...huhuhu

Next week kelas dah mula. Eh kursus saya ni ada exam ok..lagi seram. Rasa lama giler tak duduk exam, ni nak rasa balik. Doakan kan saya ye kawan-kawan.

Kat sini saya tepek lagu TEMAN SEJATI_BROTHERS ye.......

Monday, February 13, 2012

#1

Friday, February 10, 2012

ALAHAI HIDUP...

Salam..,

saje nak up entry..dah lame tak terisi..hhuhuhu...
how's your life in tahun 2012 ni...? dh dua bulan dah kan kita kat tahun baru ni...sekejap je...rase macam semalam tengok bunga api tahun baru...

bagi saya tahun banyak sangat beza dgn tahun lepas...dan tahun ni jugak walaupun hanya 2 bulan banyak benda yang saya kene pilih...banyak keputusan yang kene buat..dan banyak jugak saya kene korban...

nak up gambo pun rase mcm takde gambo baru...

eh jap2..dengar eh lahgu ni..hehehehehe...bile la saya nak dapat my lelaki idaman saya ni...saya nak yang betol2 macam saya imagine..yang sebijik macam mimpi saya..yang bole hidup dunia akhirat dengan saya...yang bole pimpin saya ke jalan ALLAH opkos...yang tinggi dari saya..yang badan macam adi putra..hahahahahahaha....yang sebijik macam adi putra or SOMEONE LIKE YOU...bole...??

hemmmsemmm kann...


p/s lahgu ni lahgu putus cinta kot..kire saya putus jugak la sebab adi putra dah kaweeeennn..

heeeewwwww......