Friday, February 10, 2012

ALAHAI HIDUP...

Salam..,

saje nak up entry..dah lame tak terisi..hhuhuhu...
how's your life in tahun 2012 ni...? dh dua bulan dah kan kita kat tahun baru ni...sekejap je...rase macam semalam tengok bunga api tahun baru...

bagi saya tahun banyak sangat beza dgn tahun lepas...dan tahun ni jugak walaupun hanya 2 bulan banyak benda yang saya kene pilih...banyak keputusan yang kene buat..dan banyak jugak saya kene korban...

nak up gambo pun rase mcm takde gambo baru...

eh jap2..dengar eh lahgu ni..hehehehehe...bile la saya nak dapat my lelaki idaman saya ni...saya nak yang betol2 macam saya imagine..yang sebijik macam mimpi saya..yang bole hidup dunia akhirat dengan saya...yang bole pimpin saya ke jalan ALLAH opkos...yang tinggi dari saya..yang badan macam adi putra..hahahahahahaha....yang sebijik macam adi putra or SOMEONE LIKE YOU...bole...??

hemmmsemmm kann...


p/s lahgu ni lahgu putus cinta kot..kire saya putus jugak la sebab adi putra dah kaweeeennn..

heeeewwwww......

No comments:

Post a Comment