Wednesday, May 9, 2012

HATIKU INI BUKAN MILIKU LAGI

Salam,

Eceeceeeh tengok title pun macam dah dapat agak dah apa inti entry kali ni kan,
Wah..!
hahahahhahahahahahaha

Hmmmm
Saya rasa banyak entry yang saya tak tunai kan lagi. Mana-mana yang saya janji nak sambung tak tersambung-sambung pun lagi. Saya masih cuba untuk penuh kan janji janji manisku ini.
Kali ni saya nak ceritera pasal hati dan perasaan.
oh no! macam serius je bunyi kan

Sebenarnya kan, seserius seriusnya saya amat kurang pengalaman dalam disayangi dan menyayangi ni..
Dan saya ni agaknya la kan jenis yang stick to one thing, agak je la....hahahaha
Saya tak tahu nak mula macam mana. Jenuh nak pikir ayat ni, hadoiiim

Dalam entry lepas2, saya ada cerita yang saya pernah punya teman tapi teman tu dah pegi menemani teman temanya yang lain.
Sekarang teman tu datang balik untuk temani saya kembali..
Wah ayat gigih betul nak explain,

Dan teman tu dah buat perasaan saya kembali seperti dulu...aargggghhhhh
Kenapa perlu ada kembali??
Mula mula masa saya di cari tu, hanya ada perasaan annoying
tapi lama lama pudar perasaan annoying itu timbul pula perasaan seperti dahulu,
Saya cuba untuk kawal sebaik mungkin supaya tidak terbuai dengan benda yang belum pasti. tidak terleka. tidak terpedaya. untuk kali kedua

Jika benar ada ada lah ia..
Jika tiada maka tiada lah ia..




*signing off

No comments:

Post a Comment