Saturday, August 25, 2012

Car Crashed!!

Salam,

Syawal ke-7 actually, hadoiii..ni yang nak mengeluh ni..cube teka??
I had a car crash...huaaaaa
Sedih ok..sebab kete tu baru je betul sebab nak sambut raya hari tu..then, pegi sondol kete orang..

Hu
Huaaaaa...so, malam ni jadi macam tak boleh tido..dia macam sebang sibu *eh betul ke??

Eksiden ni dia macam ada rentetan tau..first is masa nk pegi keje di suatu pagi msa tu jalan jammed gile..kat roundbout ada kete gesel pastu dia himpit kete...second is masa on the way nk balik kampung nak raya..tertido!! tak pernah la tertido sampai terbabas..bila dah sedar otomatik pulas stering dan dengan itu kete berpusing menghala ke KL semula...masa ni memang berdebar-debar..tangan mengigil-gigil, takut sebenarnya..allahu akhbar!!! then third, malam td, pegi sondol bontot orang..actually x prasan yang orang depan break dan berhenti..ingat dia brek untuk slow kan kete..bila dah dekat baru sedar orang depan berhenti..masa tekan brek tu macam tak sempat so, elak la sikit last2 kete aku yang kemek..

Takdir ku di bulan Syawal..terima..redha..
Nasib tiada kemalangan jiwa..astagfirullah al azim..
Minta di jauhkan...
So, esok pagi-pagi nak bertolak ke Perak untuk hantar anak aku ni masuk ward...untuk 2@3 minggu naik public transport je la..sedihh!!!

Padahal, esok plan nk keluar dgn mr.H nampaknya tak dapat la..
Dan esok juga mr.H balik dari terengganu..so, be safe ye..

Till then...
Wassalam,




Signing off..........T_____T

 t

No comments:

Post a Comment